среда, 16. новембар 2016.

Takmičenje povodom 7. rođendana sajta

Najava i probni zadaci

Izvesne okolnosti su malo usporile pripreme najavljenog takmičenja, ali osnovni plan nije promenjen ☺

Takmičenje u rešavanju zadataka, povodom 7. rođendana sajta, biće održano 23. i 24. novembra.

Takmičenje će trajati 2 dana (48 h), a vreme predviđeno za rešavanje zadataka je 2 sata. Detaljnije informacije će biti objavljene na vreme, a do tada su svi potencijalni takmičari, i posetioci sajta, pozvani da učestvuju u rešavanju probnih zadataka, čime će biti testiran novi sistem takmičenja.

Probni zadaci će biti dostupni za rešavanje do završetka takmičenja, a okvirno vreme je 1 sat. Vreme je neobavezujuće, obzirom da probni zadaci nemaju takmičarski karakter, pa ako neko želi, mogu se rešavati i više puta. (probni zadaci su uzeti iz arhive)

Treba otići na stranicu TAKMIČENJA i kliknuti na link Probni zadaci. Otvoriće se formular u koji treba upisati ime ili poznati pseudonim, i poslati ga klikom na "dugme" SUBMIT (PROSLEDI). U potvrdi prijema nalazi se link za otvaranje formulara sa zadacima, a tada ujedno počinje merenje utrošenog vremena. Rešenja se takođe šalju klikom na "dugme" PROSLEDI.

Pionirski posao zna da bude nezahvalan, ali, zapravo, sve je vrlo jednostavno. Treba samo malo dobre volje. Klikni na link TAKMIČENJA, i pridruži se.

Нема коментара: